Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Zaalverhuur Breda


Home » Zaalverhuur Breda

In herberg De Drie Linden is zaalverhuur mogelijk in omgeving Breda. Onze herberg heeft verschillende zalen tot beschikking. Al deze zalen zijn geschikt om af te huren. De Drie Linden bestaat uit een zaal, café en restaurant met tuin. Wilt u de locaties een keer komen bekijken? Maakt u dan een afspraak en wij leiden u graag rond.

Ruime keuze aan zaalverhuur in omgeving Breda

Bent u op zoek naar een zaal voor bijvoorbeeld een trouwfeest, personeelsfeest, familiefeest of receptie? Bij De Drie Linden vindt u een ruime keuze aan zaalverhuur in omgeving Breda. Alle zalen kunnen geheel naar wens worden ingericht. Denkt u hierbij aan de indeling, decoratie, een podium, de muziek, het buffet en ga zo maar door. Zelfs het personeel zal zich volledig aan het thema aanpassen. Werkelijk alles is mogelijk bij ons. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw wensen en budget. Aan de hand daarvan stellen wij een persoonlijk advies op. Het organiseren van bijzondere feesten zit in ons bloed. Al meer dan 130 jaar zijn wij ervaren met het verlenen van partyservice en catering aan huis. Het pand bestaat sinds 1843 waar wij enorm trots op zijn. Belt u naar het telefoonnummer 0161-411333 voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden voor zaalverhuur in omgeving Breda te bespreken.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.