Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Vergaderlocatie Rijen


Home » Vergaderlocatie Rijen

De Drie Linden is ook geschikt als vergaderlocatie in omgeving Rijen. Heeft u een vergadering op de planning staan, maar heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Bij ons kunt u in rust vergaderen onder het genot van een hapje en drankje. Een vergadering hoeft niet saai te zijn. Kleed het leuk aan met bijvoorbeeld een lopend buffet of een ander arrangement. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat het tijdens uw vergadering aan niets ontbreekt.

Naast vergaderlocatie ook een feestlocatie in omgeving Rijen

Heeft u binnenkort naast een vergaderlocatie in omgeving Rijen ook een personeelsfeest of jubileum op de planning staan? Ook dan kunt u een zaal bij De Drie Linden afhuren. Voorzie uw feest van bijvoorbeeld een warm- of koud buffet, een walking dinner of geniet van onze grill specialiteiten. Ook kunt u er een thema aanhangen zoals ‘Showdown at Molenschotcity’. Dit feest wordt totaal georganiseerd in Country en Westernstijl. De zaal wordt helemaal omgetoverd in Westernstijl en ook het personeel loopt in themakleding. In de loop van de avond worden uw gasten uitgenodigd voor de Texas Barbecue. Na het eten kunt u schieten in de schietsalon waar uw gasten de hele avond gebruik van kunnen maken. Wilt u andere activiteiten laten plaatsvinden? Laat het aan ons weten en wij maken er een onvergetelijk feest van. Heeft u vragen over de arrangementen? Of wilt u weten wij voor u kunnen betekenen als vergaderlocatie in omgeving Rijen? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0161-411333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!