Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Unieke vergaderlocatie in Gilze en Rijen


Home » Vergaderlocatie Rijen

Herberg De Drie Linden in Molenschot is zeer geschikt als vergaderlocatie om comfortabel te vergaderen in de gemeente Gilze en Rijen, ook als u op zoek bent naar vergaderlocaties in omgeving Bavel. Heeft u een vergadering op de planning staan, maar heeft u nog geen geschikte vergaderlocaties gevonden in regio Bavel, Gilze, Rijen of een andere regio in de buurt? Bij ons in Molenschot, gemeente Gilze en Rijen, kunt u in rust vergaderen onder het genot van een hapje en drankje. Een vergadering hoeft niet saai te zijn. Vul deze bijvoorbeeld aan met een lopend buffet of een ander arrangement. Geef uw wensen voor uw vergaderlocatie door aan Herberg De Drie Linden in de gemeente Gilze en Rijen en wij zorgen ervoor dat het u tijdens het vergaderen aan niets ontbreekt.

Naast een vergaderlocatie ook een feestlocatie voor uw bedrijf in de gemeente Gilze en Rijen

Heeft u binnenkort, naast vergaderen met collega’s, in de omgeving Gilze en Rijen ook een personeelsfeest of jubileum op de planning staan? Ook dan kunt u een zaal bij Herberg De Drie Linden afhuren. Voorzie uw feest van bijvoorbeeld een warm of koud buffet, een walking dinner of geniet van onze grillspecialiteiten. Ook kunt u er een thema aan toevoegen, zoals ‘Showdown at Molenschotcity’. Dit feest organiseren wij helemaal in Country en Westernstijl. We toveren de zaal helemaal om naar deze stijl en ook het personeel loopt in themakleding. In de loop van de avond worden uw gasten uitgenodigd voor de Texas Barbecue. Na het eten kunt u schieten in de schietsalon waar uw gasten de hele avond gebruik van kunnen maken.

Geef uw wensen aan ons door

Wanneer u op zoek bent naar vergaderlocaties in de regio Bavel, Gilze en Rijen, zijn we u graag op de meest complete wijze van dienst. Wilt u een bedrijfsfeest laten plaatsvinden? Laat het aan ons weten en wij maken er een onvergetelijk feest van. Heeft u vragen over de arrangementen? Of heeft u speciale wensen voor vergaderlocaties in omgeving Bavel, Gilze en Rijen waar u naar op zoek bent? U kunt ons gerust bellen op het telefoonnummer 0161-411333 of een e-mail sturen naar info@3linden.nl.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.