Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Unieke trouwlocaties Brabant


Home » Unieke trouwlocaties Brabant

Zoekt u niet verder naar unieke trouwlocaties in Brabant. Herberg De Drie Linden is een prachtige trouwlocatie met een ruime eigen parkeergelegenheid. Door jarenlange ervaring weten wij hoe u de perfecte dag kunt beleven. Tegenover Herberg De Drie Linden bevindt zich het St. Anna kapel. Dit is een bijzondere en sfeervolle trouwlocatie waar u zich echt bijzonder zult voelen. Unieke trouwlocaties in Brabant vindt u bij Herberg De Drie Linden in Molenschot.

Unieke trouwlocaties in Brabant met een romantische setting

In onze trouwzaal in ’t Moaske of in het St. Anna kapel bij Herberg De Drie Linden kan het burgerhuwelijk plaatsvinden, geheel aangepast aan uw wensen. U zult zich bevinden in een romantische setting in een rustige omgeving. Er zijn geen wachtenden na u, dus alle tijd om met elkaar te genieten van deze bijzondere dag. Er zijn genoeg unieke trouwlocaties in Brabant, maar bij Herberg De Drie Linden vindt u het totaalplaatje. Wij zorgen ervoor dat u die dag geen zorgen heeft en alleen maar hoeft te genieten. Wel is belangrijk dat vooraf alle wensen worden besproken. Dit doen wij graag in een persoonlijk gesprek. Na het persoonlijk gesprek zullen wij een passend advies uitbrengen.

Een dag zoals u dat wilt

Wilt u het klein houden of juist groots vieren? Het is echt allemaal mogelijk. Wilt u alleen een receptie laten plaatsvinden? Of ook een buffet met een feest? De Drie Linden maakt het allemaal mogelijk voor u. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor allerlei andere feesten zoals een personeelsfeest, jubileum of familiefeest. Bekijk het gehele aanbod op onze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de unieke trouwlocaties in Brabant? Of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de arrangementen? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0161-411333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.