Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Trouwlocatie Ulvenhout


Home » Trouwlocatie Ulvenhout

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze? Herberg De Drie Linden biedt een romantische setting in een rustige ambiance. In onze trouwzaal in ’t Moaske of in de St. Anna kapel kan het burgerhuwelijk plaatsvinden, geheel aangepast aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat het die dag aan niets ontbreekt. U bent van harte welkom om met ons uw wensen te bespreken.

Bij een bijzondere dag hoort een bijzondere trouwlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze

Kies voor een bijzondere en romantische trouwlocatie in omgeving Gilze en Ulvenhout voor uw bruiloft. U beleeft deze dag maar één keer. Deze dag mag het daarom aan niets ontbreken. Wij hebben voor een voorbeeldplanning gemaakt zodat u zich in kunt beelden hoe een dag kan verlopen:

 

  • Uw gasten worden ontvangen met koffie en thee en er worden belegde broodjes gepresenteerd;
  • Wanneer jullie, het bruidspaar, aankomen, worden alle gasten uitgenodigd om plaats te nemen in de trouwzaal of het St. Anna kapel;
  • Het bruidspaar wordt naar binnen begeleid;
  • Na de trouwceremonie wordt er geproost op het bruidspaar met een glaasje prosecco.

 

Hoe het verloop van de dag eruit gaat zien, heeft u helemaal zelf in de hand. Wilt u er een diner met buffet aanplakken of een groot feest? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek over de trouwlocatie in omgeving Gilze en Ulvenhout. Belt u naar het telefoonnummer 0161-411333. Ook voor het bekijken naar de locatie kunt u naar dit nummer bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.