Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Unieke trouwlocatie nabij Breda


Home » Trouwlocatie Breda

Gaat u trouwen in Bavel of in de omgeving van Breda en organiseert u een huwelijksfeest, dan is een van de eerste stappen in uw trouwplanning het vinden van de perfecte trouwlocaties in de omgeving. De Drie Linden is de ideale trouwlocatie om de mooiste dag van uw leven te vieren. U kunt erop vertrouwen dat wij uw trouwdag met uiterste zorg en oog voor detail voorbereiden en verzorgen. Wij helpen graag om deze dag tot de mooiste van uw leven te maken.

Een prachtige trouwlocatie voor uw huwelijksfeest in de buurt van Breda en Bavel

Als u uw huwelijksfeest in de omgeving van Breda of Bavel wilt vieren, dan hoeft u door onze mogelijkheden niet verder naar trouwlocaties te zoeken. Vanaf deze twee plaatsen bent u in tien minuten op onze locatie. Wij regelen uw huwelijksfeest in de buurt van Breda tot in detail. Met onze jarenlange ervaring, expertise, persoonlijke betrokkenheid en vele contactmomenten nemen wij u alle zorgen uit handen zodat u volop kunt genieten. Zo kunt u rustig en ontspannen naar uw trouwdag toeleven.

Wij verzorgen uw trouwfeest tot in de puntjes

Bij Herberg de Drie Linden kunt u de gehele dag op onze trouwlocatie zijn en hoeft u niet naar andere trouwlocaties in de omgeving van Breda te verplaatsen. Wij verzorgen de ontvangst, receptie, diner en de feestavond precies zoals u het wenst. Wilt u uw gasten ontvangen met prosecco en een bruidstaart, of liever met koffie en gebak? En welke gerechten en dranken wilt u serveren? Wij luisteren graag naar uw voorkeuren. Gedurende het trouwfeest speelt de catering een grote rol. Omdat wij deze zelf verzorgen, heeft u vele mogelijkheden en kunnen wij de gehele catering aanpassen aan uw wensen. Na het diner kunt u de trouwzaal verruilen voor een feestzaal om het huwelijksfeest plaats te laten vinden. Kortom; de ideale trouwlocatie in de omgeving van Bavel en Breda.

U bent van harte welkom

Wanneer u zoekt naar een locatie voor uw trouwfeest in Breda omgeving, heten wij u van harte welkom en zorgen wij ervoor dat u niet langer hoeft te zoeken naar trouwlocaties. Op aanvraag is divers foldermateriaal verkrijgbaar, tevens hebben wij een draaiboek samengesteld. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw trouwfeest in de buurt van Breda. Wilt u graag langskomen op onze locatie? We geven graag een rondleiding. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0161-411333 of mail naar info@3linden.nl.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!