Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Restaurant Ulvenhout


Home » Restaurant Ulvenhout

In het restaurant van Herberg De Drie Linden in omgeving Ulvenhout en Bavel is werkelijk alles mogelijk. Geniet van onze grill specialiteiten, een walking dinner en van warme- en koude buffetten. In ons restaurant in omgeving Ulvenhout en Bavel kunt u zowel brunchen, lunchen als dineren. Onze prachtige locatie leent zich ook voor allerlei feesten. Laat ons uw wensen weten en wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Een restaurant in omgeving Ulvenhout en Bavel waar u kunt genieten van een walking dinner

Heeft u al eens van een walking dinner gehoord? Op een informele manier kunt u contact maken met al uw gasten omdat uw gasten niet aangewezen worden op één zitplaats. Onder het genot van heerlijke warme en koude hapjes kunt u socializen met uw vrienden, familie of kennissen. U heeft keuze uit 5, 6 of 7 gerechtjes per persoon. Naast de warme en koude hapjes heeft u ook de mogelijkheid om dessert gerechtjes te laten serveren. Wilt u de avond wat georganiseerder laten verlopen? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een normaal buffet. Wij hebben verschillende buffetten voor u samengesteld:

  • Buffet Tinus Maas saté buffetBestaande uit Huzarensalade, diverse rauwkosten, kroepoek en gebakken uitjes, stokbrood met kruidenboter, kipsaté met satésaus, huisgemaakte nasi en bami, gekruid en gesmoord rundvlees en gehaktballetjes in ketjapsaus.
  • Buffet Marie MaasBestaande uit Huzarensalade met gevulde eieren, diverse rauwkosten, gepocheerde roze zalm salade, stokbrood met kruidenboter, bourgondische beenham, hot drum sticks, pikante gehaktballetjes in zoetzure saus en een romige aardappelschotel.
  • Buffet Adrianus MaasBestaande uit Huzarensalade met gevulde eieren, diverse rauwkosten, haring en garnalen, asperges in ham rolletjes, diverse koude sausjes, stokbrood met kruidenboter, bourgondische beenham, pikante balletjes met ketjapsaus, kipsaté en huisgemaakte nasi.
  • En nog veel meer zoals Buffet Martinus Maas, buffet Marieke Maas, buffet Nico de Bie en een dessert buffet.Al deze buffetten zijn speciaal voor u samengesteld om er ook thuis van te kunnen genieten. Heeft u speciale wensen? Geef ze aan ons door. Wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Belt u voor het maken van een reservering naar het telefoonnummer 0161-411333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!