Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Uw ideale restaurant nabij Ulvenhout


Home » Restaurant Ulvenhout

In het restaurant van Herberg De Drie Linden in Molenschot, in de buurt van Ulvenhout, is werkelijk alles mogelijk op het gebied van lunchen en dineren. Geniet onder meer van onze grillspecialiteiten, een walking dinner en van warme en koude buffetten. In ons restaurant in de buurt van Ulvenhout kunt u zowel brunchen, lunchen als dineren. Onze prachtige locatie leent zich ook perfect voor allerlei feesten. Laat ons uw wensen weten en wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Een restaurant nabij Ulvenhout waar u kunt genieten van onder meer een walking dinner

Heeft u al eens van een walking dinner gehoord? Op een informele manier kunt u contact maken met al uw gasten omdat zij niet aangewezen worden op één zitplaats. Onder het genot van heerlijke warme en koude hapjes kunt u socializen met uw vrienden, familie of collega’s. U heeft keuze uit vijf, zes of zeven gerechtjes per persoon. Naast de warme en koude hapjes heeft u ook de mogelijkheid om dessertgerechtjes te laten serveren. Wilt u de avond wat georganiseerder laten verlopen? Dan kunt u voor het dineren in ons restaurant nabij Ulvenhout uiteraard ook kiezen voor een normaal buffet. Wij hebben verschillende buffetten voor u samengesteld:

  • Buffet Tinus Maas saté buffet

Bestaande uit Huzarensalade, diverse rauwkosten, kroepoek en gebakken uitjes, stokbrood met kruidenboter, kipsaté met satésaus, huisgemaakte nasi en bami, gekruid en gesmoord rundvlees en gehaktballetjes in ketjapsaus.

  • Buffet Marie Maas

Bestaande uit Huzarensalade met gevulde eieren, diverse rauwkosten, gepocheerde roze zalm salade, stokbrood met kruidenboter, bourgondische beenham, hot drum sticks, pikante gehaktballetjes in zoetzure saus en een romige aardappelschotel.

  • Buffet Adrianus Maas

Bestaande uit Huzarensalade met gevulde eieren, diverse rauwkosten, haring en garnalen, asperges in ham rolletjes, diverse koude sausjes, stokbrood met kruidenboter, bourgondische beenham, pikante balletjes met ketjapsaus, kipsaté en huisgemaakte nasi.

  • En nog veel meer zoals Buffet Martinus Maas, buffet Marieke Maas, buffet Nico de Bie en een dessert buffet.

Al deze buffetten zijn speciaal voor u samengesteld om er ook thuis van te genieten.

Geef uw speciale wensen door

Wanneer u speciale wensen heeft voor het dineren bij De Drie Linden in Molenschot – in de buurt van onder andere Breda, Ulvenhout en in de gemeente Gilze en Rijen – geef ze dan zeker aan ons door. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ook voor een luxe catering schakelt u ons in. Belt u voor het maken van een reservering naar het telefoonnummer 0161 411 333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.