Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Restaurant in de gemeente Gilze en Rijen


Home » Restaurant Gilze

Wanneer u zoekt naar een restaurant in omgeving Gilze en Rijen om uit te gaan eten, is Herberg De Drie Linden waarschijnlijk waar u naar op zoek bent. Al meer dan 130 jaar zijn wij gespecialiseerd in het serveren van heerlijke gerechten, het verzorgen van catering en het organiseren van allerlei feesten. Herberg De Drie Linden bestaat uit een grote zaal, een café en een restaurant met tuin. Wilt u een keer lekker uit eten in omgeving Gilze? Komt u dan vooral langs bij Herberg De Drie Linden.

Ons restaurant in omgeving Gilze en Rijen heeft een breed assortiment

In het restaurant van De Drie Linden in Molenschot, in de gemeente Gilze en Rijen, kunt u sfeervol uit eten gaan en genieten van een heerlijke brunch, lunch en diner. Ook heerlijke broodjes en desserts maken deel uit van ons ongelooflijk brede assortiment. In onze verschillende ruimtes kunnen wij bovendien grote groepen kwijt. Wilt u bijvoorbeeld weer eens met de hele familie bij elkaar komen? Maak dan eens gebruik van onze familiebrunch. Deze brunch is vanaf 20 personen te boeken. Als eerste zal er een heerlijke soep geserveerd worden, daarna kunt u gebruik maken van het koude en warme buffet onder het genot van een lekker drankje. Uit eten in regio Gilze en Rijen is nog nooit zo gezellig geweest! Komt u vooral genieten van allerlei lekkere gerechten die door onze chefs zijn bereid.

Naast uit eten, kunt u ook thuis genieten van onze gerechten uit omgeving Gilze en Rijen

Heeft u binnenkort iets te vieren, en heeft u zelf de ruimte om uw gasten kwijt te kunnen? Graag verzorgen wij voor uw feest de catering. Ook een partytap wordt, indien gewenst, door ons geregeld voor een lekker koud biertje uit eigen keuken. Wat de catering betreft heeft u keuze uit vijf pakketten:

  • BBQ

Met mooi weer is het fijn om met uw vrienden en familie te genieten van een heerlijke barbecue. Bij ons heeft u keuze uit maar liefst negen pakketten. Voor iedereen zit er wel iets bij! De barbecue is inclusief alle materialen zoals tangen, bestek, olieschenkkan en borstels. Maar ook manden voor het stokbrood en een snijplank met mes worden meegeleverd.

  • Buffetten

Bij Herberg De Drie Linden heeft u keuze uit zeven buffetten inclusief een dessert buffet. Bent u benieuwd naar de verschillende buffetten? Bekijk dan eens onze brochure.

  • Hapjes

Vanaf 20 personen kunt u het hapjesarrangement bestellen. Kies uit drie arrangementen of bestel de hapjes apart. Het is allemaal mogelijk bij Herberg De Drie Linden.

  • Hors-d’oeuvre

Laat uw gasten genieten van heerlijke hapjes zoals haring met gesnipperde uitjes, augurksalade, surimi flakes en nog veel meer.

  • Drankenhandel

Bij eten in omgeving Gilze hoort natuurlijk ook een drankenarrangement. Wat de materialen betreft kunnen wij zorgen voor een bar van twee meter, tafeltap, koelkasten, hangtafel met linnen en een ijsblokjesmachine.

Uit eten in ons restaurant in Gilze en Rijen of een catering bestellen? Neem contact met ons op

Zit er een passend pakket voor u bij voor de catering van uw feest? Of wilt u voor uw gezelschap reserveren in ons restaurant in Molenschot, gemeente Gilze en Rijen? Neemt u dan contact op met ons door te bellen naar het telefoonnummer 0161-411333. Ook wanneer u een feestzaal voor uw speciale gelegenheid nodig heeft, zoals een huwelijksfeest, kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u uw wensen.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.