Bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten in het Hart van Brabant

Chef-kok en eigenaar Niels Baans is een echte Bourgondier en dat wil hij graag met zijn gasten delen. In de keuken is Niels helemaal in zijn element en samen met zijn keukenteam tovert hij de lekkerste gerechten tevoorschijn. Niels volgt het seizoen. Wat op dat moment groeit en bloeit verwerkt hij in zijn gerechten, de vis wordt dagvers uit Yerseke gehaald, het vlees komt van de echte Keurslager en het geheel wordt met smaakvolle vruchten, kruiden en specerijen tot een waar smaakfestijn bij u op tafel geserveerd. Het menu is daarom dus elke maand anders. Bekijk het menu van deze maand hieronder.

Het restaurant is open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur.
Als chef-kok werk ik het liefst met verse en seizoensgebonden streekproducten die ik betrek bij de leveranciers die ik persoonlijk ken. Ik vind het een uitdaging om elke keer weer een menu samen te stellen met een heerlijke smaakbeleving. Bourgondische gerechten op een ambachtelijke manier bereidt, dat zijn mijn klassiekers. Ik wens u smakelijk eten.

Niels Baans, Eigenaar van Herberg De Drie Linden

Ik ga voor kwaliteit

Je hebt vlees en vlees. Als chef-kok ga ik alleen voor top-kwaliteit vlees. Want alleen daarvan kun je een heerlijk gerecht maken. We werken dan ook niet voor niets met onze kwaliteitsleveranciers Van Olphen Viande Select uit Rijen en W&G groep (wild en gevogelte) uit Best.


Verse vis

Goeie vis moet je halen bij de oorsprong en deze moet dagvers zijn. Daarom haal ik al jaren mijn vis, schaal- en schelpdieren en mosselen bij G&B uit het Zeeuwse Yerseke.

Streekproducten

Goeie kwaliteit van dichtbij. Of het nu koffie (Koffie Max Breda), bier (AB Inbev), wijnen (Hoogland), groenten en fruit (van Gelder/Goudreinet/Peeters) of ijs (de Grens) is, ik werk graag met leveranciers uit de regio.