Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Lunchen Bavel


Home » Lunchen Bavel

Lunchen in omgeving Bavel en Ulvenhout doet u bij Herberg De Drie Linden. Wij bieden u ruime keuze aan verschillende soorten broodjes, soepen, maar ook buffetten. Is het mooi weer? Dan kunt u gebruik maken van onze tuin, die bij het restaurant hoort. Laat u zich verwennen door onze servicegerichte medewerkers? Wij zien u graag in ons restaurant tijdens het lunchen in omgeving Bavel.

Lunchen en brunchen bij Herberg De Drie Linden in omgeving Bavel

Is het net te laat voor het ontbijt, maar ook weer te vroeg voor een lunch in omgeving Ulvenhout? Komt u dan genieten van de familiebrunch. Deze brunch kan vanaf 20 personen geboekt worden. Gezellig met de hele familie genieten van verschillende soorten soepen, een warm- en koud buffet en dranken zoals melk, jus d’orange, koffie en thee. Wilt u wel met de hele familie langskomen om te lunchen in omgeving Bavel, maar geen gebruik maken van het familiearrangement? Dan hebben wij verschillende soorten broodjes. Voor ieder wat wils.

Geniet van een heerlijke lunch in omgeving Ulvenhout

Voor een heerlijke lunch bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij serveren graag wat u wenst. Heeft u een bepaalde allergie of andere bepaalde wensen? Geef dit vooral aan ons door. U hoeft alleen te genieten van een heerlijke lunch in omgeving Ulvenhout. Belt u voor een reservering naar het telefoonnummer 0161-411333. Ook wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie, kunt u bij ons terecht. Wij bespreken graag met u uw wensen en maken een offerte op maat voor u.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!