Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Lunchen en dineren in omgeving Bavel en Ulvenhout


Home » Lunchen Bavel

Lunchen of genieten van een heerlijk diner in omgeving Bavel en Ulvenhout doet u bij Herberg De Drie Linden in Molenschot. Wij bieden u een ruime keuze aan verschillende soorten broodjes, soepen, maar ook buffetten en driegangenmenu’s. Is het mooi weer? Dan kunt u gebruikmaken van onze tuin, die bij ons restaurant nabij Bavel en Ulvenhout hoort. Laat u zich verwennen door onze servicegerichte medewerkers? Wij zien u graag in ons restaurant in de buurt van Bavel tijdens het lunchen.

Lunchen, brunchen en genieten van een diner in ons restaurant in de buurt van Bavel

Is het net te laat voor het ontbijt, maar ook weer te vroeg voor een lunch in omgeving Ulvenhout? Komt u dan genieten van de familiebrunch. Deze brunch kunt u vanaf 20 personen boeken. Hierbij geniet u gezellig met de hele familie van verschillende soorten soepen, een warm- en koud buffet en dranken zoals melk, jus d’orange, koffie en thee. Wilt u wel met de hele familie langskomen om te lunchen in omgeving Bavel, maar wilt u geen gebruikmaken van het familiearrangement? Dan hebben wij verschillende soorten broodjes. Uiteraard komt u ook in ons restaurant langs wanneer u in de omgeving van Bavel wilt genieten van een kwalitatief diner. Wij bieden een menukaart aan met heerlijke bourgondische gerechten met bijpassende wijnen.

Komt u bij ons langs voor een lunch of diner in de buurt van Bavel en Ulvenhout?

Voor een heerlijke lunch of een exclusief diner vindt u bij ons de perfecte menukaart met voor ieder wat wils. Bovendien geniet u zowel buiten als binnen van een gezellige, sfeervolle omgeving. Heeft u een bepaalde allergie of andere speciale wensen? Geef dit vooral aan ons door. Zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke lunch in de groene omgeving van Bavel en Ulvenhout. Belt u voor een reservering naar het telefoonnummer 0161 411 333. Ook wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie, bijvoorbeeld voor uw gasten uit de regio Breda, kunt u bij ons terecht. Wij bespreken graag met u uw wensen en bieden u een offerte op maat aan.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.