De ideale feestlocatie

Hebt u iets te vieren?

Heeft u binnenkort iets te vieren? Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een verjaardag, een mijlpaal in uw huwelijk, familiereünie, bedrijfsfeest of kraamfeest. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Muziek

De Drie Linden is het middelpunt in de Molenschotse dorpsgemeenschap. Vele verenigingen en organisaties zijn er thuis. Er wordt dan ook het nodige georganiseerd van carnaval, dorpskermis, bedevaart, muziekoptredens tot kerstmarkt. Bij de Drie Linden wordt de juiste noot gespeeld.


Smaakvol

Heeft u wat te vieren? Dan zorgen wij met het keukenteam voor de lekkerste hapjes, vers bereidt in onze keuken. Er is volop keuze en in overleg met u zullen uw gasten niets te kort komen.


Borrelen

In ons nieuwe gezellige dorpscafé Bij Baans kunt u borrelen met familie, vrienden en kennissen. Een uitgebreid bier- en wijnassortiment en natuurlijk diverse likeuren en borrels staan bij ons op de kaart. Ook de bijbehorende snack ontbreekt niet.


Feestzaal

Bij de Drie Linden hebben we 2 grote zalen waar gefeest kan worden. De ene zaal is die waar het restaurant gevestigd is en de andere zaal is die waar het dorpscafé Bij Baans zit. Beide zalen hebben een eigen karakter en zijn geheel af te huren. Informeer naar de mogelijkheden.

Tuin

Aan de achterzijde van De Drie Linden bevindt zich een gezellige terrastuin die bereikbaar is vanuit het dorpscafé Bij Baans. Ideaal voor een gezellig feestje of barbecue in het voorjaar of de zomer. Als het donker wordt zorgt de feestelijke verlichting voor extra gezelligheid.


Terras

Lekker een terrasje pakken is natuurlijk ook mogelijk bij de Drie Linden. Gelegen aan het bijzonder kruispunt heb je een geweldig uitzicht op verschillende historische gebouwen als kapel, kerk en boerenschuur. De vele fietstoeristen leggen graag even aan om hiervan te genieten met koffie/thee of iets verfrissends. In de zomer kun je ook buiten eten.

Feesten en partijen

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps- en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden, want elk feest is anders!


Bruiloft

Bent u als aanstaand bruidspaar op zoek naar een gezellige sfeervolle locatie om uw bruiloft te vieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de ontvangst, receptie, diner en feestavond precies zoals u het wenst.

Bijeenkomsten

Heeft u een vergadering, een teambuilding of een teamuitje, bij de Drie Linden hebben we verschillende ruimtes waar dit kan plaastvinden. Voor de hapjes en drankjes wordt gezorgd. Informeer naar de moeglijkheden.