Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Feestzaal huren Breda


Home » Feestzaal huren Breda

Bij Herberg De Drie Linden kunt u een feestzaal huren in omgeving Breda en Rijen. Herberg De Drie Linden is een schitterende locatie voor alle soorten feesten. Heeft u een jubileum te vieren? Of een trouwfeest? Ook voor een receptie kunt u onze feestzaal in omgeving Breda en Rijen huren. Met ruim 130 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het verlenen van party-service -en catering. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Wij zijn benieuwd naar uw wensen.

Feestzaal huren in omgeving Breda met alles erop en eraan

Voor feesten en partijen is de feestzaal in omgeving Rijen bij Herberg De Drie Linden een uitstekende plek om uw feest te organiseren. In onze herberg is er werkelijk van alles mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld uw feest voorzien van een leuk thema zoals een Zuid-Amerikaanse avond? Of heeft u zelf iets in gedachten? Wij zorgen ervoor dat wanneer u de feestzaal gaat huren in omgeving Breda, deze geheel in thema versierd is. Ook de medewerkers zullen er feestelijk uitzien.

De feestzaal in omgeving Rijen is ook geschikt voor een trouwfeest

Wanneer u een trouwfeest wilt houden, hebben wij tegenover Herberg De Drie Linden het St. Anna kapel. Dit is een bijzondere en sfeervolle trouwlocatie. Voor het trouwfeest hebben we een speciaal bruiloft arrangement samengesteld, bestaande uit:

 

  • Welkomstcocktail;
  • Bruidstaart;
  • Chips en nootjes;
  • Hollandse bar;
  • Een drie-gangen diner naar keuze.

 

De avond kan voortgezet worden met een feestavond voor ongeveer 100 gasten. Dit is inclusief een welkomstcocktail en chips en nootjes op de tafels. Gedurende de avond lopen onze serveerster rond met warme en koude hapjes. De bar is open van 20:30 tot 01:30 uur. Heeft u zelf bijzondere wensen wat betreft de indeling of versiering? Laat het ons vooral weten. Wij maken van uw trouwfeest een onvergetelijke dag en avond. Belt u voor advies of het bekijken van de locatie naar het telefoonnummer  0161-411333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.