Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Feestlocatie Ulvenhout


Home » Feestlocatie Ulvenhout

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze? Herberg De Drie Linden is een prachtige locatie met een eigen ruime parkeergelegenheid. Wij hebben ruim 130 jaar ervaring met het verlenen van party-service -en catering. Een groot of een klein feest? Wij zorgen ervoor dat uw zorgen uit handen genomen worden en u alleen nog maar hoeft te genieten.

Een feestlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze waar van alles mogelijk is

Of het nu gaat om een personeelsfeest, receptie of trouwfeest: bij Herberg De Drie Linden bent u aan het juiste adres. Wilt u een thema aan uw feest toevoegen? Dan is Herberg De Drie Linden een perfecte feestlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze. U kunt kiezen uit de volgende thema’s:

  • Landen thema buffet Kunt u niet kiezen welk land uw favoriet is? Geen probleem! Bij het 4-landen themabuffet kiest u uw vier favoriete landen. Zijn dat Italië, China, Mexico en Duitsland? Dan bestaat het buffet bijvoorbeeld uit pizza, lasagne, een ijskar, nasi of bami, loempia’s, kipsaté, bonenschotel, taco’s, broodje braadworst met zuurkool, Duitse achterham en aardappelsalade. Uiteraard wordt de feestlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze geheel omgetoverd in de stijl van deze landen en loopt het personeel in typische kledij.
  • Bella Italia Italië wordt speciaal voor u naar Nederland gehaald. Wij stellen een heerlijk Italiaans buffet samen. Geniet van een Italiaanse tomatensoep als voorgerecht waarna u keuze heeft uit verschillende hoofdgerechten in buffetvorm. Bijvoorbeeld een tortellini ricotta, ratatouille, tomatensalade en lasagne Bolognese. Als dessert heeft u keuze uit tiramisu of een verse fruitsalade met slagroom. Wilt u van uw eigen woning een feestlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze maken? Het buffet kan ook aan huis worden afgeleverd.
  • Afternoon Tea Party & High Tea PartyGeniet zoals de Engelsen dat doen. Kies voor een Afternoon tea of een high tea. Bij de thee worden scones, cake, fruit, bonbons en andere zoete hapjes geserveerd. Ook sandwiches en hartige taartjes maken deel uit het assortiment.
  • Viva La España Het ontvangst wordt uiteraard gedaan onder het genot van een glaasje Sangria. Daarna wordt het buffet geopend dat bestaat uit diverse soorten Spaanse worst, paella, pan con anjo, Spaanse pepertjes gebakken in olie, Spaanse omelet en nog veel meer. Ook zijn er verschillende salades aanwezig zoals een fruitsalade, sla salade en een salade van zongedroogde tomaten met uienringen. Wilt u na het eten wat calorieën verbranden? Dan kunt u een poging wagen aan het limbodansen. De rest kan een siësta houden of dansen op de Spaanse muziek.
  • En nog veel meer, zoals Zuid-Amerikaanse avond, Oosters buffet, Mediterraans buffet en Showdown at Molenschotcity.Ziet u een themafeestje wel zitten op de feestlocatie in omgeving Ulvenhout en Gilze? Wij maken graag een passende offerte voor u. Belt u ons op het telefoonnummer 0161-411333 en wij verzorgen uw feest.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.