Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Feestlocatie Breda


Home » Feestlocatie Breda

Heeft u binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, een huwelijk, een personeelsfeest, een familiereünie of misschien wel een heel ander feest? En bent u op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Breda? Bij ons kunt u terecht voor elk feest. Herberg De Drie Linden is een prachtige locatie met een eigen ruime parkeergelegenheid. Met onze jarenlange ervaring verzorgen we ook uw feest tot in de puntjes. Welk feest mogen wij voor u organiseren?

De mooiste feestlocatie van Breda en omgeving

Voor de mooiste feestlocatie van Breda en omgeving, komt u naar De Drie Linden. Onze unieke feestlocatie maakt uw persoonlijke of zakelijke evenement gegarandeerd tot een succes. Onze medewerkers denken graag mee over de invulling van uw feest. Of u nu een klein feest in gedachten heeft of juist een heel uitgebreid feest, bij ons is alles mogelijk. Ook voor themafeesten bent u van harte welkom. Laat de details aan ons over en geniet van uw feest.

Komt u bij ons feesten?

Bent u benieuwd geworden naar wat wij kunnen betekenen voor uw feest in omgeving van Breda? Wij horen graag wat uw voorkeuren zijn en hoe u uw ideale feestlocatie in gedachten heeft. Neem gerust contact op door te bellen naar 0161-411333 of stuur een mail naar info@3linden.nl. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en wij komen altijd met een gepaste oplossing. Dan maken wij ook uw feestje tot een succes.

 

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.