Bruiloftsfeest

Wij verzorgen de ontvangst, receptie, diner en feestavond precies zoals u het wenst.

Home » Bruiloftsfeest

Bruiloft op een sfeervolle locatie


Bent u als aanstaand bruidspaar op zoek naar een gezellige sfeervolle locatie om uw bruiloft te vieren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de ontvangst, receptie, diner en feestavond precies zoals u het wenst.

Voorbeeld ontvangst:

Bruidspaar en daggasten worden ontvangen met koffie/thee of een glaasje prosecco gevolgd door slagroomsoesjes of een bruidstaart die wij tot 20 personen voor u verzorgen. Daarna kunt u gezellig nog borrelen met eventueel wat lekkere hapjes die u uit onze brochure zelf kunt samenstellen.

Voorbeeld receptie:

Ontvangst met Koffie/Thee  Soesjes, Petit Fours of gesorteerd gebak. Dan nemen wij een drankje op en serveren wij indien gewenst hapjes voor de receptie die u kunt terugvinden in onze brochure.

Voorbeeld diner:

In onze brochure vind u een ruim aanbod aan Koude voorgerechten, Warme voorgerechten, Soepen, Hoofdgerechten
Vis en Vlees en Desserts. Hier kunt u bijvoorbeeld een 3 of 4-gangen menu uit samenstellen.

Voorbeeld Feestavond:

Ontvangst met Koffie/Thee, een welkomstcocktail of een borrel en op tafel Soesjes of Friandises. Daarna serveren wij u gasten een borrel en serveren wij hapjes van de feestavond die u kunt terugvinden in onze brochure of een door u samengesteld hapjespakket. Aan het einde van de feestavond kunnen we u gasten dan nog koffie/thee met een belegd broodje serveren of een puntzak Friet.

Graag zetten wij alle mogelijkheden en wensen voor u graag op een rijtje in een persoonlijk gesprek.

Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.