Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Bruiloft Breda


Home » Bruiloft Breda

Bent u zich aan het oriënteren op trouwlocaties in omgeving Breda voor uw bruiloft? Herberg De Drie Linden in combinatie met het St. Anna kapel vormen samen een mooie combinatie voor uw speciale dag. Al meer dan 130 jaar hebben wij ervaring in het verlenen van partyservice- en catering aan huis. Voor uw bruiloft in omgeving Breda hebben wij de perfecte locatie in een rustige omgeving.

Uw bruiloft in omgeving Breda tot in de puntjes verzorgd

Een bruiloft in omgeving Breda moet één van de mooiste dagen in uw leven worden. Van het ontvangst tot aan het feest, wij verzorgen het gehele plaatje. Wilt u alleen de receptie bij ons laten plaatsnemen? Ook geen probleem. Bij Herberg De Drie Linden is er van alles mogelijk. Wij bespreken graag met u uw wensen en voeren dit door in een persoonlijk plan. Het ontvangst kan er als volgt uit komen te zien:

  • De gasten worden ontvangen met koffie, thee of een glaasje prosecco;
  • Onder het genot van een drankje kunnen de gasten genieten van slagroomsoesjes of een bruidstaart;
  • Vervolgens kunt u gezellig na borrelen met door u uitgekozen hapjes.

Na het ontvangst is het tijd voor de receptie op één van de trouwlocaties in omgeving Breda. Een voorbeeld hiervan is:

  • De gasten worden voorzien van een lekker bakje thee of koffie, geserveerd met soesjes en petit fours of gebak;
  • De drankjes naar keuze worden opgenomen en wij serveren hapjes naar wens.

U kunt er voor kiezen om de dag uit te breiden met een diner dat kan bestaan uit:

  • Een drie- of viergangen diner;
  • Een lopend buffet.

Sluit de bruiloft in omgeving Breda af met een feest op één van de trouwlocaties in omgeving Breda. Deze avond, net als alle andere onderdelen kan geheel naar wens verzorgd worden. Wij zorgen ervoor dat u die dag alleen maar hoeft te genieten. Deze dag zult u niet snel vergeten. Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Wij bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek. Wilt u de trouwlocaties in omgeving Breda komen bekijken? Belt u even voor een afspraak naar het telefoonnummer 0161-411333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!