Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Bourgondisch uit eten in de buurt van Breda


Home » Bourgondisch uit eten Breda

Zoekt u de ideale locatie om bourgondisch uit te gaan eten in de omgeving van Breda? Bij Herberg De Drie Linden in Molenschot schuift u aan in een sfeervol restaurant en geniet u van kwaliteitsgerechten uit onze keuken. Zowel in ons restaurant als in onze buitentuin serveren wij de heerlijkste gerechten. Zo kunt u bij ons in Molenschot, nabij Breda, op ieder moment van het jaar bourgondisch uit eten gaan met uw familie, vrienden of collega’s.

Genieten staat centraal wanneer u Bourgondisch uit eten gaat in ons restaurant nabij Breda

Bij bourgondisch uit eten denkt u uiteraard direct aan ‘genieten’, wat u bij Herberg De Drie Linden nabij Breda volop kunt doen! Wij zorgen er iedere dag voor dat lekker eten én een sfeervolle beleving centraal staan. Uitgebreide gerechten met bijzondere ingrediënten en unieke combinaties, dat is wat je kunt verwachten van de keuken van ons restaurant. Daarnaast bevindt u zich met uw gezelschap op een prachtige locatie. Herberg De Drie Linden is gevestigd in een prachtig natuurgebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens, waardoor bourgondisch uit eten perfect gecombineerd kan worden met een ontspannende tijd in de buitenlucht. Ons restaurant zelf heeft bovendien een rijke historie en geeft door zijn vormgeving een gevoel van nostalgie.

Maak ook gebruik van onze vele andere diensten

Proef onze bourgondische gerechten met een eigentijdse twist, in combinatie met een heerlijke bijpassende wijn, en reserveer direct uw tafel bij onze herberg. Ook voor lunches kunt u bij ons terecht en vanuit ons restaurant organiseren wij tevens graag uw catering op locatie, zoals een walking dinner. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0161 411 333 of per e-mail via info@3linden.nl om te reserveren of de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.