Voor al uw feesten

Herberg de Drie Linden is een schitterende locatie voor het vieren van uw bruiloft, receptie, partij, vergadering, groeps-en personeelsfeest en voor busgezelschappen. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven

Bijzondere feestlocatie Brabant


Home » Bijzondere feestlocatie Brabant

Zoekt u een bijzondere feestlocatie in Brabant? Bij Herberg De Drie Linden zijn er oneindig veel mogelijkheden wat betreft feesten. Heeft u een verjaardag te vieren, een receptie gepland of wilt u een vergadering op een leuke manier organiseren? Herberg De Drie Linden is de perfecte plek wanneer u op zoek bent naar een bijzondere feestlocatie in Brabant. Wij bespreken graag met u uw wensen in een persoonlijk gesprek zodat het die dag aan niets ontbreekt.

Een bijzondere feestlocatie in Brabant voor een bijzonder feest

Wilt u een klein of een groot feest organiseren? Of wilt u uw feest misschien een thema geven? Wij bieden u verschillende themabuffetten. Kies bijvoorbeeld voor het ‘Vier landen themabuffet’. Dankzij het vier landen buffet kunt u genieten van vier verschillende culturen. Zijn uw favoriete landen bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, België en Amerika? Dan kunt u denken aan een buffet dat bestaat uit patat met stoofvlees, visgerechten, uiensoep, Franse kaas, hamburgers, popcorn, pizza en lasagne. Ook de bijzondere feestlocatie in Brabant zal geheel in stijl worden aangekleed en ook de medewerkers lopen rond in passende kleding. Geniet u liever van bijvoorbeeld een tapasbuffet? Ook dat is bij ons mogelijk. Dit buffet serveren wij aan groepen vanaf 40 personen.

Viert u uw feest liever thuis?

Onze buffetten kunnen ook aan huis worden geleverd. Kiest u uit één van de zeven buffetten en wij zorgen ervoor dat u thuis van heerlijke gerechten kunt genieten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0161-411333.

Nieuw! All-In Feesten

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.