Walking dinner Breda

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Walking dinner Breda

Baans Catering kan voor u in de omgeving van Breda onder meer een walking dinner verzorgen. Wij zijn een cateraar uit Molenschot die er alles aan doet om van iedere gelegenheid een culinaire sensatie te maken. Of dat nou bij u thuis, bij uw bedrijf of op een andere locatie is. Heeft u geen geschikte locatie voor uw feest? Dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een walking dinner in de verbouwde Lutherse kerk in Breda? Een zeer bijzondere en sfeervolle locatie!

Baans Catering verzorgt voor u een walking dinner in Breda

Wilt u eens wat anders dan doodgewoon uiteten gaan? Dan is een walking dinner in de buurt van Breda ideaal! Tijdens een walking dinner wordt rondgegaan met verschillende kleine gerechtjes. U en uw gasten kunnen rondlopen, zitten en gezellig bijpraten terwijl het team van Baans Catering langskomt met de hapjes. In overleg met u bepalen we hoeveel gangen er in totaal geserveerd worden. Naast een walking dinner kunt u ook bij ons terecht voor grote buffetten en andere hapjesarrangementen. U kunt kiezen voor een door Baans Catering samengesteld menu of zelf de lekkerste gerechten uitzoeken.

Bel voor meer informatie

Wilt u genieten van een walking dinner in Breda of omgeving? Of bent u geïnteresseerd in een andere dienst van Baans Catering? Schakel ons dan vandaag nog in door te bellen naar 0161-455748. Wij beantwoorden ook graag al uw vragen!

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.