Traiteur Ulvenhout

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Traiteur Ulvenhout

Baans Catering is een traiteur in de regio Ulvenhout met een uitstekende reputatie. Wij hebben als doel om van iedere gelegenheid een culinaire beleving te maken. Wilt u een bijzondere bedrijfslunch organiseren voor uw collega’s? Of heeft u voor een borrel met vrienden lekkere hapjes nodig? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Tevens kunt u bij ons voor een feestje tafelgerei, serviesgoed en apparatuur te huren. In de omgeving van Ulvenhout is Baans Catering een bijzonder complete traiteur waar u met al uw wensen terechtkunt.

Traiteur nabij Ulvenhout: buffetten en hapjesassortimenten

Als traiteur nabij Ulvenhout heeft Baans Catering een grote verscheidenheid aan heerlijke buffetten en andere hapjesassortimenten in het aanbod. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Oosters buffet met onder meer varkenshaas in zoete sesamsaus, sambal boontjes en rundvlees rendang smoor. Of wat dacht u van een Amerikaans buffet met Jack potato salade, spareribs en Californische kip in kruidenlook saus met paprika, champignons en ui en nog veel meer? Een soepbuffet is natuurlijk ook een optie. Met de lekkerste heldere, gebonden of speciale soepen. Voor een lunch is een assortiment mini sandwino broodjes ideaal.

Zelf samenstellen

U heeft met Baans Catering als u traiteur in de buurt van Ulvenhout ook de mogelijkheid om zelf een buffet of lunch samen te stellen. Geef aan wat u precies van ons verlangt en dan zorgen wij daarvoor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!