Traiteur Tilburg

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Traiteur Tilburg

Baans Catering is een traiteur in de regio Tilburg die de lekkerste gerechten voor uw feest kan verzorgen. Bij ons staan de wensen van de klant altijd centraal. Wij zijn u zowel bij u thuis als bij uw bedrijf en op elke andere locatie graag van dienst. Omdat u bij ons ook terecht kunt voor de aankleding en de locatie van uw feest, kunnen wij u volledig ontzorgen. Heeft u nog apparatuur, serviesgoed of tafelgerei nodig? Dat is geen probleem, want bij ons kunt u dat tegen scherpe prijzen huren. Bent u in de buurt van Tilburg op zoek naar een traiteur die een compleet pakket aanbiedt? Neem dan vandaag nog contact op met Baans Catering!

Traiteur in de omgeving van Tilburg: voor iedere bijzondere gelegenheid

Het eten en de hapjes voor het vieren van een bijzondere gelegenheid in de omgeving van Tilburg kunt u met een gerust hart overlaten aan een uitstekende traiteur als Baans Catering. Wilt u uw gasten laten genieten van een assortiment van koude hapjes? Of heeft u liever een uitgebreid warm buffet? In beide gevallen helpen wij u graag. Ook is het mogelijk om door ons een walking dinner of BBQ te laten organiseren. Geef bij Baans Catering aan wat u precies verlangt van een traiteur in de regio Tilburg en dan zorgen wij dat het in orde komt. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.