Traiteur Oosterhout

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Traiteur Oosterhout

Baans Catering is een traiteur in de omgeving van Oosterhout die u graag van dienst is met overheerlijke gerechten. U kunt ons onder meer inschakelen voor een bedrijfslunch, live cooking, een uitgebreide walking dinner en een borrel met hapjes. Ons team doet er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. U kunt eventueel ook bij ons terecht voor de huur van apparatuur, serviesgoed en tafelgerei. Bent u op zoek naar een traiteur in de buurt van Oosterhout die aan al uw wensen kan voldoen? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog contact op met Baans Catering!

Baans Catering: traiteur nabij Oosterhout met overheerlijke gerechten

Of u nu thuis, in uw tuin of op een andere bijzondere locatie nabij Oosterhout wilt genieten van de lekkerste gerechten, Baans Catering is een traiteur die u daarbij kan helpen. Voor een borrel met hapjes kunt u bij ons kiezen uit verschillende assortimenten. Wij hebben voor u ook diverse smaakvolle buffetten samengesteld. En voor het verzorgen van een BBQ bent u bij Baans Catering ook helemaal op de juiste plek. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf de gerechten uit te kiezen die u wilt hebben. Geef bij ons aan wat uw wensen zijn en dan zorgt deze traiteur uit de omgeving van Oosterhout ervoor dat het geregeld wordt. Heeft u nog vragen over onze catering? Of wilt u ons inschakelen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.