Traiteur Goirle

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Traiteur Goirle

Wilt u een traiteur inhuren in de omgeving van Goirle? Dan kan Baans Catering u uitstekend van dienst zijn. Wij verzorgen de heerlijkste gerechten voor uw vriendenborrel, walking dinner, bedrijfslunch en meer. Daarnaast kunnen wij ook de apparatuur, het tafelgerei en het serviesgoed regelen voor uw feest. Wij voldoen graag aan al uw wensen. Van een compleet ingerichte bedrijfshal of tent tot een feestje bij u in huis. Baans Catering is een traiteur in de buurt van Goirle die u volledig kan ontzorgen.

Traiteur nabij Goirle met de lekkerste buffetten en hapjesassortimenten

De mogelijkheden bij Baans Catering, een traiteur nabij Goirle, zijn eindeloos. Ons team heeft voor u de lekkerste buffetten en hapjesassortimenten samengesteld. Enkele van de opties zijn:

  • Hapjesbuffet: met onder meer mosselen in kruidensaus, Indische gehaktballetjes in Yakitorisaus en Ardennerham met meloen;
  • Amerikaans buffet: met onder meer zalm met korianderpesto, pikante kipsalade met kidneybonen, mais en avocado en beenham met ananas en rozemarijn.
  • BBQ: met onder meer spareribs, shaslicks en pastasalade;
  • Assortiment mini sandwino broodjes: met onder meer serranoham met olijf-basilicum dressing en gerookte zalm met mierikswortelsaus.

Als u op zoek bent naar een traiteur in Goirle en omgeving waar u ook zelf de mogelijkheid heeft om de gerechten uit te kiezen, dan bent u bij Baans Catering helemaal op de juiste plek. Geef bij ons aan wat uw wensen zijn en dan zorgen wij dat het in orde komt. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact op met 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!