Traiteur Etten-Leur

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Traiteur Etten-Leur

Wilt u in de buurt van Etten-Leur een traiteur inhuren? Schakel dan Baans Catering in! Wij zorgen ervoor dat iedere festiviteit een ware culinaire beleving wordt. Gaat u een borrel voor vrienden organiseren? Of heeft u heerlijke hapjes nodig voor een bijzondere bedrijfslunch met uw collega’s? Bij ons is alles mogelijk. Ook kunt u bij Baans Catering tafelgerei, apparatuur en serviesgoed voor feestjes huren. Ons team stelt als uw traiteur nabij Etten-Leur alles in het werk om al uw wensen te vervullen.

Traiteur in de omgeving van Etten-Leur: grote diversiteit aan buffetten

Bij traiteur Baans Catering in de omgeving van Etten-Leur vindt u een grote diversiteit aan de lekkerste hapjesassortimenten en buffetten. Door ons uitgebreide assortiment zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Frans buffet met onder meer huisbereidde visterrine, patés uit diverse streken en aardappelgratin. Of geeft u eerder de voorkeur aan een Hollands traditioneel buffet met huisbereide huzarensalade, gemarineerde drumsticks en een gevuld tomaatje met een mouse van ham? Voor de lunch zijn onder andere een soepbuffet met diverse soepen of een assortiment van mini sandwino broodjes ideaal.

Zelf hapjes kiezen

Alle assortimenten en buffetten zijn door Baans Catering met de grootste aandacht samengesteld. Als u zelf de hapjes wilt kiezen, is dat bij deze traiteur in de buurt van Etten-Leur natuurlijk ook mogelijk. Vertel ons wat u wilt en dan zorgen wij dat het in orde komt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!