Traiteur Bavel

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Traiteur Bavel

De lekkerste hapjes van een traiteur in de omgeving van Bavel vindt u bij Baans Catering. Wij zijn een traiteur waar u voor verschillende gelegenheden uitstekend terecht kunt. Of het nu gaat om een bedrijfslunch, borrel voor vrienden, walking dinner of live cooking, ons team helpt u graag. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om u volledig te ontzorgen. Naast het leveren van het eten kan traiteur Baans Catering u in de buurt van Bavel ook van dienst zijn met de verhuur van tafelgerei, apparatuur en serviesgoed.

Baans Catering: traiteur met voortreffelijke reputatie in de omgeving van Bavel

Woont u in Bavel of omgeving en bent u voor een feestje op zoek naar een traiteur met een voortreffelijke reputatie? Zoek dan niet verder en schakel Baans Catering in! Of u nu een feestje thuis viert, bij uw bedrijf of op een andere locatie, dat maakt ons niets uit. U kunt overal over onze lekkere hapjes, buffetten en broodjes beschikken. Bij Baans Catering heeft u de keuze uit diverse buffetten en hapjesassortimenten die door ons met grote zorg zijn samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een Frans buffet, een Soepbuffet, een BBQ-assortiment of een assortiment van mini sandwino broodjes.

Kies zelf uw gerechten

Naast de samengestelde assortimenten en buffetten heeft u met Baans Catering als uw traiteur nabij Bavel ook de mogelijkheid om de afzonderlijke gerechten zelf uit te kiezen. Bel voor meer informatie over onze diensten naar het telefoonnummer 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!