Tapas catering Breda

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Tapas catering Breda

Tapas zijn helemaal van deze tijd en voor de catering van deze hapjes schakelt u in de regio Breda Baans Catering in. Wij zijn een traiteur waar de wensen van de klant altijd centraal staan. Zowel bij u thuis als bij uw bedrijf en op iedere andere locatie staat ons team volledig tot uw beschikking. Naast het eten regelen wij ook graag de aankleding en locatie van het feest voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van de verbouwde Lutherse kerk? Voor een geweldig feest op deze bijzondere en sfeervolle locatie in Breda verzorgt Baans Catering graag de lekkerste tapas.

Tapas catering in de buurt van Breda: Baans Catering regelt het voor u

Tapas zijn kleine gerechtjes en de catering daarvan kunt u in de buurt van Breda met een gerust hart overlaten aan Baans Catering. U kunt zelf kiezen of u warme of koude tapas wilt serveren. Of misschien gaat u wel voor een combinatie van beide. Bij ons heeft u in ieder geval volop keus, want ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een gevogeltesalade met fruit en kerriesaus, gevulde tomaten met krab en garnalen en beenhamplakjes in champignonsaus. Wij hebben met de grootste zorg een aantal heerlijke assortimenten voor u samengesteld. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uw eigen selectie van tapas te maken. Heeft u nog vragen voor Baans Catering over het verzorgen van tapas in de regio Breda? Bel dan naar 0161-455748 en vraag het onze medewerkers!

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!