Hapjes bestellen Breda

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Hapjes bestellen Breda

Hapjes bestellen in de buurt van Breda doet u bij Baans Catering. Wij zijn een cateraar waar u uitstekend terecht kunt voor diverse soorten gelegenheden. Van een bedrijfslunch tot een walking dinner en van een borrel voor vrienden tot live cooking. Ons team heeft alle kennis en ervaring in huis om u perfect van dienst te zijn. Naast het bestellen van hapjes kunt u in de omgeving van Breda ook bij Baans Catering terecht voor het huren van apparatuur, serviesgoed en tafelgerei. Wij helpen u graag met al uw wensen!

Hapjes bestellen in de omgeving van Breda bij Baans Catering

Woont u in Breda of omgeving en wilt u voor een feestje hapjes bestellen? Dan bent u bij Baans Catering aan het juiste adres. Of het feest thuis wordt gegeven, op een bedrijf of op een andere locatie, dat maakt ons niets uit. Wij leveren de heerlijkste hapjes overal. Baans Catering kan eventueel ook een bijzondere en sfeervolle locatie voor u regelen. We maken bijvoorbeeld met grote regelmaat gebruik van de verbouwde Lutherse kerk in Breda. U kunt bij ons kiezen uit verschillende buffetten en assortimenten die ons team met de grootste zorg heeft samengesteld. Of u maakt zelf een selectie van onze hapjes. Die keuze is aan u.

Kwaliteit verzekerd

Wij zijn een cateraar in de buurt van Breda waar u verzekerd bent van kwaliteit als u bij ons hapjes komt bestellen. Neem vandaag nog contact op met Baans Catering via 0161-455748 en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.