Cateringbedrijf Breda

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Cateringbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een professioneel catering bedrijf voor bedrijven, catering aan huis of op locatie? Dan bent u bij cateringbedrijf Baans Catering, in de regio van Breda aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met catering voor bedrijven, aan huis en op locatie, en bij ons heeft u dan ook diverse mogelijkheden. Heeft u iets bijzonders te vieren met familie of vrienden? Wilt u een bedrijfslunch verzorgen of juist een personeelsfeest geven? Bij Baans Catering, het cateringbedrijf nabij Breda kan het allemaal!

Baans Catering: catering bedrijf in de regio Breda met diverse mogelijkheden

Het team van Baans Catering kan u aan huis van dienst zijn, bij uw bedrijf of op locatie. Wij zorgen namelijk voor volledig verzorgde maaltijden. Bij Baans Catering, het cateringbedrijf nabij Breda bieden wij een diversiteit aan mogelijkheden als het gaat om de catering voor bedrijven:

  • Catering: wilt u een bedrijfsfeest geven? Wij kunnen alles omtrent de catering leveren, zoals het eten, de juiste apparatuur, tafelgerei en serviesgoed. Een compleet ingerichte bedrijfshal is voor ons geen probleem.
  • Walking Diner: een culinair uitstapje maakt u met het Walking Diner. Dit kunnen wij overal voor u organiseren, wij kennen diverse bijzondere locaties!
  • Buffetten: al onze buffetten kunt u geheel zelf samenstellen. Geef uw wensen door, dan zorgen wij ervoor dat wij de catering verzorgen zoals u dat wilt.
  • Hapjes: heeft u een (bedrijfs)borrel? Dan kunnen wij de hapjes verzorgen. Wij bieden diverse soorten hapjes.
  • Barbecueën: alleen de BBQ aansteken en de rest laten verzorgen? Baans Catering heeft voor u een lijst samengesteld waaruit u zelf een assortiment kunt samenstellen.

Zonder twijfel een onvergetelijke culinaire beleving

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest, zakenlunch of vergadering. Naast catering naar wens kunnen wij u ook helpen met de locatie en aankleding. Tegen scherpe prijzen verhuren wij apparatuur, serviesgoed en tafelgerei. Wat dacht u van de verbouwde Lutherse kerk als sfeervolle locatie voor uw feest? Als cateringbedrijf in de omgeving van Breda kan Baans Catering ook dat voor u regelen. Wilt u de mogelijkheden van catering voor bedrijven bespreken of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van Baans Catering? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0161-455748

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.