Catering Ulvenhout

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Catering Ulvenhout

De catering voor een feestje in de regio Ulvenhout laat u verzorgen door een specialist als Baans Catering. Ons team heeft alle kennis en ervaring in huis om van iedere gelegenheid een culinaire belevenis te maken. Wij zijn u graag van dienst met onze overheerlijke gerechten en de bijbehorende service. Wilt u zich op het gebied van de hapjes volledig laten ontzorgen? Schakel voor een catering in de buurt van Ulvenhout dan Baans Catering in!

Catering nabij Ulvenhout: hapjes, locatie en aankleding door Baans Catering

De mogelijkheden bij Baans Catering zijn talrijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een walking dinner, een buffet of een hapjesarrangement. De buffetten en arrangementen kunt u door ons team laten samenstellen, of u zoekt zelf heerlijke gerechtjes uit. Ons aanbod van hapjes is bijzonder divers. Als u de catering nabij Ulvenhout door ons laat regelen, helpen we u ook graag met het uitzoeken van de locatie en de aankleding van het feest. Wij hebben het mooiste tafelgerei en serviesgoed om van uw huis, bedrijf of een ander pand een bijzondere en sfeervolle locatie te maken. Daarnaast heeft Baans Catering ook de juiste apparatuur voor u.

Bel bij vragen

Met Baans Catering weet u zeker dat de catering voor uw feest in de omgeving van Ulvenhout vlekkeloos zal verlopen. Heeft u nog vragen voor ons? Bel dan naar 0161-455748. Onze medewerkers helpen u graag!

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.