Catering Roosendaal

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Catering Roosendaal

Als u catering nodig heeft voor een feest in de regio Roosendaal omdat u geen zin heeft om zelf de hapjes en het eten te regelen, dan schakelt u Baans Catering in. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat u niet meer hoeft om te kijken naar het eten en de hapjes. Wij maken van iedere gelegenheid een ware culinaire beleving! Voor de catering van uw feest in de buurt van Roosendaal bent u bij Baans Catering aan het juiste adres.

Catering in de omgeving van Roosendaal: brede service van Baans Catering

Met alles omtrent catering kan Baans Catering u in de omgeving van Roosendaal perfect van dienst zijn. Wij bieden een zeer brede service aan. U kiest zelf of u een BBQ wilt organiseren, een groot buffet wilt regelen of een hapjesassortiment wilt laten komen. U kunt de hapjes bij ons zelf uitzoeken, maar Baans Catering heeft voor u ook een aantal heerlijke menu’s samengesteld, waaronder:

  • Hollands traditioneel buffet: met onder andere aardappelsalade met spekjes, gemarineerde drumsticks en gevulde eieren;
  • BBQ-arrangement: met onder andere gemarineerde kipfilet, huzarensalade en stokbrood met kruidenboter;
  • Assortiment Classique: met onder andere tomaatjes met garnalen, pittige gehaktballetjes met ananas en asperge-ham rolletjes.

Behalve het eten kunt u ook de locatie en de aankleding van uw feest door ons laten verzorgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor de catering van uw feest nabij Roosendaal? Neem dan contact op met Baans Catering: 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.