Catering Prinsenbeek

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Catering Prinsenbeek

De catering voor een bijzondere gelegenheid in de buurt van Prinsenbeek laat u regelen door een expert als Baans Catering. Wij hebben alle kennis en ervaring om van elke festiviteit een bijzondere ervaring te maken. Ons team is u graag van dienst met de heerlijkste gerechten, zodat uw feest een gegarandeerd succes wordt. Met onze extra services kunnen wij u zelfs volledig ontzorgen. Voor een catering van hoogwaardige kwaliteit nabij Prinsenbeek moet u bij Baans Catering zijn.

Catering in de omgeving van Prinsenbeek: diverse opties mogelijk bij Baans Catering

Als u Baans Catering inschakelt voor de catering in Prinsenbeek en omgeving heeft u de mogelijkheid om uit diverse opties te kiezen. Wilt u een groot buffet of heeft u liever een bescheiden hapjesarrangement? Of kiest u voor een speciale avond met een walking dinner? U bepaalt helemaal zelf wat u wilt! Naast het eten kan Baans Catering u ook van dienst zijn met de aankleding van het feest en het regelen van de locatie. Met ons mooie tafelgerei en serviesgoed en onze hoogwaardige apparatuur maken wij van uw huis, bedrijf of ieder ander pand een sfeervolle en bijzonder locatie.

Bel voor meer informatie

De catering van uw feest nabij Prinsenbeek zal vlekkeloos verlopen als u daarvoor Baans Catering inschakelt. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u onze medewerkers bellen via 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!