Catering Etten-Leur

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Catering Etten-Leur

Als u op uw feest wilt uitpakken met de lekkerste gerechten, dan schakelt u voor de catering in de omgeving van Etten-Leur Baans Catering in. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Wij doen er alles aan om aan al uw behoeftes te voldoen. Om die reden kan Baans Catering ook de aankleding en de locatie van uw feest regelen. Daarvoor verhuren wij apparatuur, serviesgoed en tafelgerei tegen scherpe prijzen. Zoekt u nog een partner die u alle zorg op het gebied van catering voor uw festiviteit in Etten-Leur uit handen kan nemen? Neem dan direct contact op met Baans Catering!

Catering in de regio Etten-Leur: het heerlijkste eten van Baans Catering

Laat de catering voor de viering van uw bijzondere gelegenheid in de regio van Etten-Leur over aan de specialisten van Baans Catering en geniet van de lekkerste hapjes en het heerlijkste eten. Wilt u uw gasten trakteren op een uitgebreid warm buffet? Of heeft u liever een assortiment van diverse koude hapjes? In beide gevallen is ons team u graag van dienst. Daarnaast is het mogelijk om een BBQ of walking dinner door Baans Catering te laten organiseren. U kunt bij ons precies aangeven waar u behoefte aan heeft bij de catering voor uw feest in of nabij Etten-Leur. Wij zorgen er vervolgens voor dat het helemaal in orde komt. Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Onze medewerkers vertellen u dat graag als u belt naar 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!


Vakantie

Wij zijn op vakantie t/m 31 oktober. Hierdoor kunnen wij geen online bestellingen aannemen.