Catering Bavel

We doen er alles aan om van uw feest een culinaire beleving te maken. Thuis, voor een bedrijfsbijeenkomst, als traiteur of op locatie.

N

Walking Diner

N

Jarenlange ervaring

N

Catering voor bedrijven


Home » Baans catering » Catering Bavel

Als u catering nodig heeft in de omgeving van Bavel laat u de hapjes natuurlijk regelen door een expert als Baans Catering. Als u ons inschakelt bent u verzekerd van kwaliteit en zult u van al uw gasten complimenten ontvangen voor het eten. Mocht u het willen, dan kunnen wij ook de aankleding en de locatie voor u verzorgen. Bij ons kunt u apparatuur, tafelgerei en serviesgoed voor iedere gelegenheid huren. Uw festiviteit in de buurt van Bavel wordt gegarandeerd een culinaire beleving als u de catering door Baans Catering laat verzorgen.

Catering nabij Bavel door Baans Catering: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wat wilt u nabij Bavel bestellen bij Baans Catering? De keuze is bij ons namelijk eindeloos. Wij hebben verscheidene assortimenten, buffetten en losse hapjes. Bij ons vindt u zowel een ruim assortiment aan koude als aan warme hapjes, waaronder:

  • Hapjesbuffet Classique ‘Party’: met onder meer cervelaat rolletjes gevuld met kruidenkaas, Zweedse broodrolletjes en gevulde tomaten;
  • Hollandse kaas/worst assortiment: met onder meer gekookte Gelderse worst, kaas met kruiden en een noot en salamiworst met augurk;
  • Koffie garnituur: met onder meer Belgische bonbons, slagroomsoesjes en worstenbroodjes;
  • BBQ: met onder meer gemarineerde varkenssaté, rauwkostsalade en drie koude sauzen.

U kunt er bij Baans Catering, in de omgeving van Bavel, ook voor kiezen om niet voor een door ons samengesteld menu te gaan, maar zelf de hapjes te selecteren. Voor meer informatie belt u naar 0161-455748.

Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat!

Van een feestje bij u thuis tot een compleet ingerichte tent of bedrijfshal, walking diner of live cooking.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!